П`ятниця, 19.04.2024, 00:14

Головурівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Свята в Україні
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 47
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Лютий » 25 » Творчий звіт вчителів
11:43
Творчий звіт вчителів

Учитель - професія вічна та унікальна. Подібної в світі немає. Всі професії від учителя. До нього йдуть зі своїми болями і радощами, черпають сили для підкорення нових висот, бо він заглядає у минуле, живе у сьогоденні, доторкається до майбутнього, бо він вчить…

Творчість педагога постійно потребує оновлення, відданості, спрямування на результат у освітньому процесі. Ідеї, проекти, інновації – це все є частиною педагогічної діяльності. І все це потребує від сучасного педагога мобільності та креативу.

Творчий звіт – це підсумок професійної майстерності вчителя, демонстрація найкращих професійних умінь, це новий етап на шляху до підняття учительського авторитету серед колег та учнів, змога проявити свої здібності. Це і свято великої, щедрої, доброї вчительської душі, свято творчості вчителя.

  22 лютого ми малинагодупишатисявагомимирезультатисвоїхколег. Коженсприймаєтворчийзвітпедагогічноїдіяльності по – своєму. «Пошук, відповідальність, важка робота» - ось що відчувають наші вчителі. Їх четверо:

  • Коновал Наталія Олександрівна- вчитель історії, правознавства;
  • Бороденчик Наталія Миколаївна -вчитель початкових класів;
  • Белін Олена Олександрівна – вчитель трудового навчання, інформатики;
  • Соколовська Наталія Мирославівна – вчитель фізичної культури.

Учителі представили власні портфоліо, у яких презентували системи роботи, поділилися своїми здобутками, ознайомили із проблемами, над якими працювали протягом атестаційного періоду, ділилися досвідом застосування технологій, які сприяють формуванню життєвої компетенції особистості сучасного учня.

Творчій праці, людським якостям кожного можна було б присвятити окремі педради. Всі вони - надзвичайно працездатні, мають найвищий професіоналізм і незгасаюче почуття нового. Педагогічний колектив вітає своїх колег, бажає творчого натхнення та подальших досягнень!

Переглядів: 410 | Додав: andrei | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: