П`ятниця, 19.04.2024, 19:31

Головурівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Свята в Україні
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 47
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Вересень » 4 » Щорічний звіт директора школи
12:03
Щорічний звіт директора школи

Щорічний звіт директора Головурівської загальноосвітньої школи Форостовського Андрія Михайловича

2018-2019н.р.

П.1. Загальні відомості про навчальний заклад.

Головурівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів має комунальну форму власності. Юридична адреса закладу: Бориспільський район, Київська область, с. Головурів, вул. Гарфункіна, 11, індекс 08353.

Мова виховання та навчання - українська. За проектом місткість школи 550 учнів, які можуть поміститися в 15 кабінетах, в комбінованій майстерні та в спортивному залі. На даний час школа налічує 166 здобувачів освіти.

Протягом року в школу прибуло 29 (24 перший клас+ 5) здобувачі освіти, а вибуло 3 . Школа працює в одну зміну і має групу продовженого дня.

П.2. Матеріально - технічна база навчального закладу.

Територія школи займає 3,5 га. На території знаходяться 16 окремих будівель. Територія огороджена парканом і відповідає санітарно-епідеміологічним нормам. На землю оформлені права власності.

Протягом 2018 – 2019 навчального року адміністрацією школи,вчителями,батьками було проведено поліпшення матеріально-технічної бази, а саме: зроблений поточний ремонт кабінетів, приміщення школи,класної кімнати першого класу “Нової української школи”, закуплені 30 парт та стільців, стінка, вчительський стіл, два лазерні принтери , дві документкамери,3 ноутбука, дві мультимедійні дошка, два проектора.  Також закуплені за кошти районної ради підручники (бл.16 тисяч грн) ,дидактичні матеріали для першого класу.Зроблені закупівлі по облаштуванню кабінету першого класу. Шкільний  автобус зданий у позичку Рогозівській ЗОШ І-ІІІ ступенів до жовтня місяця 2019 року,шкільний автомобіль відремонтований.

   В школі дотримуються правила охорони праці та безпеки життєдіяльності. Видані відповідні накази, проведені інструктажі та навчання.

П.3 Кадрове забезпечення навчального закладу.

1) У школі працює 18 вчителів  (1 у відпустці по догляду за дитиною) з них:

18 вчителів – з вищою освітою,

6 вчителів – вища категорія,

4 вчителя – першої категорії,

3 вчителя – другої категорії,

6 вчителів – категорія «спеціаліст»,

4 вчителя мають звання «старший вчитель».

2 нагороджено значком  «Відмінник освіти України»

2) Керівником навчального закладу являється Форостовський Андрій Михайлович . Має вищу педагогічну освіту. Педагогічний стаж роботи – 25роки, керівний стаж -18 років.

Заступником директора з навчально - виховної роботи Головурівської загальноосвітньої школи І –ІІІ ступенів є Ганчарюк Наталія Іванівна. Освіта вища. Педагогічний стаж роботи – 20 років, на посаді -13 років.

3) В зв’язку з тим,що протягом 2018 - 2019 навчального року був відсутній  11 клас учні нашої школи брали участь у районних предметних олімпіадах не в повному обсязі, але маємо гарний результат із географії ІІ місце зайняв Корж Іван готувала вчитель Семешко С.О..ІІІ місце із математики учениця 4 класуЖелізняк Альона та ІІІ місце із української мови Остренко Вікторія та 2 місце в міжнародному конкурсі знавців української мови ім. Яцика ,що заняла теж Остренко Вікторія .Підготувала переможців Форостовська О.М.. Продуктивно працюєіз учнями вчитель фізкультури Соколовська Н.М., яка підготувала декілька десятків переможців на змаганнях різного рівня. Також варто відзначити належну роботу вчителя математики Коржа Я.М. ,що підготував переможця оліипіади з математики. На базі школи пройшов районний семінар вчителів біології оскільки кабінет хімії та біології в районі зайняв І місце  (вч.Лобода), активну участь в  науково-краєзнавчі роботі бера  вчитель Коновал Н.О. Учні брали участь в природничому конкурсі «Геліантус»(координувала вч.Лобода Г.Я.) ,онлайн-олімпіадах з української мови «Всеосвіта Зима 2018-2019»(призерів 4), «Всеосвіта Весна 2019» (призерів 3) координувала роботу вч.Ганчарюк Н.І.. Особливу повагу заслуговує вчитель Ісай Г.Г., якій прийшлось першій в школі втілювати проект Нова українська школа для учнів першого класу.

4) У 2018-2019 навчальному році  в рамках підготовки до “нової української школи” педагогічні працівники пройшли курси підвищення кваліфікації вч.Форостовська О.М.. Також курсову передпідготовку пройшли вчителі Бороденчик Н.М., Соколовська Н.М.,Коновал Н.О.

П.4. Медичне обслуговування.

Пріоритетним напрямком роботи в медичному обслуговуванні учнів є:

- профілактика захворювань;

- медична просвіта;

- вчасне надання первинної медичної допомоги.

Медичні послуги надає медична сестра Бибик Ніна Анатоліївна. Освіта медична.

Головурівська ЗОШ І-ІІІ ст. співпрацює з медичним закладом с. Головурів та Вороньків.

Огляд учнів проводиться згідно графіку. Працівники школи проходять медогляд щорічно. Медсестрою школи та вчителями проводяться пропаганди здорового способу життя, а саме: уроки, лінійки, бесіди, позакласні заходи.В 2018-19н.р.були декілька випадків травматизму та випадок захворювання на кір.

П.5.Організація харчування в навчальному закладі.

Продукти харчування в шкільну їдальню постачають батьки, ФОП «Скачко», ПП «Калина». В харчоблоці наявне  необхідне технологічне та холодильне обладнання, і знаходиться в робочому стані ,але є потреба в його доповнені. Також потребує ремонтних робіт система вентиляції.

    Пільгове харчування проводилось із розрахунку 17грн 70 копійок за обід. . Платне харчування організовується також в цих межах.

Гарячі обіди готували кухар та працівник кухні з відповідною освітою. На даний час вони написали заяви на звільнення. Організоване триразове гаряче харчування. Школа забезпечує харчуванням 59 учнів пільгових категорій. Наявні приписи санітарно-епідеміологічної служби виконуються. Є проблема із питним режимом оскільки згідно лабораторних досліджень проведених під час організації роботи літнього пришкільного табору вода сільського водогону із мережі школи по мікробіологічних та фізико-хімічних показниках не відповідає вимогам ДСанПіН 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної,призначеної для споживання людиною» (аміак,залізо вище норми).

П.6. Навчально –виховна робота.

Школа працює над науково-методичним питанням “Формування конкурентноспроможної особистості засобами інноваційних технологій”.

У школі працює 4 методичних об’єднань вчителів (вчителів початкових класів,суспільно –гуманітарного циклу, природничо – математичного циклу, класних керівників), творча група «Блог як інструмент в роботі вчителя ». Під час проведення уроків вчителі використовують:

- мультимедійні технології – (Форостовський А.М, Коновал Н.О., Лобода Г.Я, Ганчарюк Н.І.);

- інформаційно - комунікаційні технології (Ганчарюк Н.І., Коновал Н.О.);

Навчання

Після закінчення навчального року маємо:

Нагродженних грамотою за відмінне навчання – 6 учнів

- відмінників –     6 учнів;

- високий і достатній рівень – 29 учнів;

- одна оцінка середнього рівня –  8 учнів;

- початковий рівень –   2.

Найкращі показники учні мають з таких предметів:

українська мова, біологія, зарубіжна література,українська література,історія України.

П.7. Управлінська діяльність в навчальному закладі.

Дирекцією школи у 2018-2019 навчальному році вивчався стан викладаннятрудового навчання (1-4 класах), історії, основ здоров’я, української мови та літератури, іноземної мови, музичного мистецтва (5-7 класи). Також проводився класно-узагальнюючий контроль 1 та 5 класів з метою вивчення адаптації учнів до навчання в початковій та основній школі. Відвідувалися уроки з метою надання методичної допомоги та з метою контролю по організації навчально-виховного процесу та його ефективності.

П.8. Робота з батьками та громадскістю.

Батьками школи створений батьківський комітет, який за час своєї роботи довів свою дієвість і надає допомогу школі.

Склад батьківського комітету школи: Сокол О.Г., Мельник І.В., Бойко Т.,

Малінченко , Мельник І.В, Подолинна Р.Г.., Остренко Ю., Семененко І.М.,

Орлова Н.В., Анишинець Н..

Батьки школи долучаються до участі у навчально – виховному процесі, а також до проведення позашкільних заходів .

Головурівська ЗОШ І- ІІІ ст. взаємодіє з громадськими, релігійними організаціями та різними установами на підставі договорів про співпрацю . Це Академія правознавства, Київський професійний ліцей транспорту, Ірпінський економічний коледж, Будинок юнацької творчості м. Бориспіль та інші.

При школі працюють гуртки: квітникарства, драматичний та спортивний.Учасники спортивного гуртка принесли багато перемог районного рівня під тренуванням вч. Соколовської Н.О.

Переглядів: 1682 | Додав: andrei | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: